Afla ce trebuie sa stii

La ce varsta trebuie sa viziteze copii un dentist ?

Am dori sa vedem copii la prima vizita la dentist in jurul varstei de trei ani. Pentru a forma o educatie corecta recomandam ca la inceput acestia sa fie insotit de parinti pentru doua sau trei vizite. Ne vom prezenta, ii vom introduce in atmosfera cabinetului pentru a se acomoda si le vom explica rolul dentistului si importanta acestuia. Am dori in scurt timp sa ii vedem la prima lor vizita la dentist pe cont propriu pentru a arunca o scurta privire asupra dintilor si a preveni sau identifica potentialele probleme.

inapoi

Ce pot sa fac daca am o urgenta cand cabinetul este inchis?

In cazul in care aveti o urgenta in afara orelor de program sunati doar la 021-326-5798 si va vom vedea in cel mai scurt timp posibil.

inapoi

Am o coroana temporara desprinsa sau rupta. Ce pot sa fac in acest caz?

Daca aveti o coroana temporara care se desprinde cea mai buna solutie temporara ar fi de a incerca o refixare la locul ei folosind pasta de dinti sau un adeziv dentar intalnit in majoritatea farmaciilor. Mentineti coroana pentru cateva minute la locul ei dupa aplicarea adezivului si aveti gria sa nu folositi acea parte a gurii. Dupa aceea va trebui sa ne anuntati si sa stabilim o intalnire pentru rezolvarea problemei. In cazul in care coroana este ruta in mai multe bucati va trebui sa ne sunati imediat pentru a va informa corespuzator.

inapoi

Cum pot avea dinti mai albi?

Exista o serie intreaga de procedee pentru a obtine un zambet mai stralucitor, de la produse uzuale care se pot folosi acasa pana la coroane porcelain veneers. Echipa noastra va poate ajuta in a evalua posibilitatea de albire a dintilor pornind de la culoarea lor actuala. Dupa ce va alegeti varianta dorita de albire vom efectua tratamentul si veti primi instructiuni detaliate despre modurile in care puteti evita decolorarea dintilor.

Ce masuri luati pentru siguranta pacientilor?

Intreaga noasra echipa este instruita pentru a asigura cele mai bune conditii de sterilizare a instrumentarului si de a pastra siguranta pacientilor. Metodele de sterilizare includ purtarea de masti si manusi chirurgicale in timpul tratamentului. De asemenea, dupa fiecare folosire, instrumentarul este sterilizat in mod corespunzator. Modul de sterilizare este verificat lunar pentru a asigura buna functionare in conditii sigure a instrumentelor.

inapoi

Este grav daca imi sangereaza gingiile dupa ce ma spal pe dinti?

Gingiile sanatoase nu sangereaza. Daca dupa ce va spalati pe dinti gingiile dumneavoastra sangereaza atunci trebuie sa acordati atentie acestui fapt. Aceasta sangerare poate avea mai multe cauze cum ar fi: o periuta de dinti mai dura decat una moale, miscari neadecvate in timpul spalarii dintilor, existenta tartrului intre gingie si dinte, gingivite sau diverse afectiuni gingivale. Daca sangerarea continua si dupa efectuarea unui periaj corect atunci va rugam sa contactati cabinetul nostru pentru a stabili o intalnire in vederea unei evaluari.

inapoi

Chiar trebuie sa ma spal pe dinti in fiecare zi?

Se spune ca: "numai prin spalare se pastreaza dintii." si nu este nici o exagerare! Un periaj rar este critic pentru sanatatea dintilor tai si a intregii cavitati bucale. Particule mici si resturi de mancare raman intre dinti si periuta nu poate ajunge intotdeauna la ele; acestea duc la formarea tartrului care nu mai poate fi indepartat prin periaj. Trebuie sa va ganditi serios la un periaj zilnic pentru asigurarea sanatatii si a zambetului dumneavoastra de mai tarziu.

inapoi

Vreau ca dintii mei din fata sa arate mai bine dar nu vreau sa port aparat dentar. Cum ma puteti ajuta?

Exista mai multe moduri de imbuatatire a zambetului si a imaginii dintilor frontali fara a folosi aparat dentar. Se pot face simple modificari prin aplicarea de portelan pentru a reda stralucirea dintilor si uniformitate acestora. In alte cazuri cea mai buna solutie ar fi aplicarea de coroane din portelan. In cele mai multe situatii aceste retusuri se pot realiza intr-o singura consultatie. Vom fi incantati sa aflam in curand ce optiune vi se potriveste dumneavoastra.

www.taradent.ro